Ahad, 26 Jun 2011

jUstin bIeber ANTI islam??????

assalamualaikum
How about Justin Bieber?..
ok..sini sy cite kn..zaman sekarang ni dah ramai kan peminat JUSTIN BIEBER? hahaha :) Sini sy nak sedar kan peminat2 JB tuh terutama yg beragama Islam ni. sy hairan, kenapa korg FANATIC sgt dgn JB tuh? Cuba jelaskan sikit :) Sbb dia hensem? kacak? comel? stylo? Kan? hahaha lagi satu sbb suara dia sedap :) Ouchhh ! Girls , JB tuh artis yg benci dan fuck agama Islam. Justin Bieber , Rihanna , Lady Gaga antara artis freemason , artis yg bencikan agama Islam dan tidak sukakan Islam :) Sekarang ni dah ramai girls yg taksub sgt dgn JB tuh , ramai kebanyakannye pengikut2 JB :) smpai de 'Bieber Fever' alahaiii budak2 nie :) hahaha. Kau tau tak yg orang yg kau minat , taksub sgt tuh , JB tuh lah musuh kau , sbb die bencikan agama kau. JB dtg Malaysia , buat konsert , berapa ramai dtg , sanggup habiskan duit semata mata nk tgk JB depan2.kita dgr org ckp JB tuh fuck Islam , ade jugak yg degil , ade jugak yg memberontak..tp..smua org blh perasan kn..klw Maher Zain dtg Malaysia taknak pulak budak2 kt FB kecoh2 , Wali Band dtg , tk nk pulak heboh2 sana sini. Bila JB artis freemason tuh dtg , FUHH ! Meletop FB nie budak2 buat :) hahaha. Ade tuh pulak siap letak gmbar JB dekat DP fb die , siap letak album JB..btul x...sy cite ni bkn nk wt 'peminat' JB bengang dan marah..tp sy cme nk bg k'sedaran ckit..kte kne m'ubh yer sblm semakin melarat..right?? 
 Sini sy nk tnye :) Korg taksub kan dekat JB? JB ade taksub dgn korg smua x? Takde kan :) hahaha.  taste nk tinggi minat Justin Bieber. Kalau taste korg tinggi minat JB , JB punya taste lagi tinggi :) Tkde makne JB tuh nak taksub dekat korg smua kalau korg taksub dgn dia. Ade tuh aku tgk twitter budak2 , blog budak2 prempuan nie , ramai yg jealous tgk gambar JB dgn Selena Gomez :) de prnh pkir x..korg jealous ade JB kisah? Ade JB kesian kat korg? tkde kan :) hahaha lagi satu kalau korg jealous , bila JB single ,korg boleh dapat JB tuh? Boleh couple atau kahwin dgn dia? hahaha..JB punya lagu lgi best ke :) taw x de mkne t'sirat kt lagu dy..?haihh -.- Korg pergi dgr lagu Rihanna , Lady Gaga. semuanya mengutuk ALLAH , kata Tuhan itu lemah. Alejandro , bermaksud ALLAH itu tiada atau ALLAH itu lemah. pergi lah dgr lagu tuh , dgr byk2 :) heboh sana sini dekat org yg lagu tuh best :) poi sana poi hahaha. JB dtg malaysia , buat konsert , JB kaya dapat duit :) Org Malaysia?  Duit habis byr ribu2 semata2 nak tgk JB depan2. Kebanyakan artis freemason benci Islam sbb dyorg taknak jdi mcm Michael Jackson. MJ mati dalam Islam , ramai pengikut2 MJ masuk Islam lepas tuh. Semuanya kene bunuh satu2 :) Sbb tuh lah artis2 luar negara ni ramai benci Islam , budak2 Malaysia pulak ramai pergi minat kat JB tuh , ramai taksub smpai menangis tgk JB nyanyi depan2..btol x..?
lepas ni siapa2 yg nak minat lagi JB tuh pergi lah , sy tak larang , tapi kalau korg ngok sgt , teruskan minat dia :) Dah tau JB tuh fuck Islam , nak jugak taksub lagi , nak jugak minat dia. Haihh tak faham sy gn budak2 sekarang. Peminat2 JB yg tak puas hati tuh sini bagi alasan korg sbb apa tak puas hati dgn statement ni.. :) hahaha. Dgr pulak masa konsert JB tuh ade sorg prempuan ni , JB ajak naik atas pentas :) Ramai sgt jealous , alahaiii perempuan :)  pakaian nak mcm org putih seksi sana sini padahal tak lawa pun. hahaha. Niat bukan nak mengutuk , mmg betol ape. Kte Islam pakai lah cara Islam , tak payah nk tunjuk sgt body tuh. Ramai kan terasa? :) Good , bagus kalau terasa , biar korg sedar diri sikit. Ape yg kau buat selama ni mmg salah. Mmg berdosa. Siapa tiap2 hari yg selalu korg puji? JB ke Nabi Muhammad? JB lah kan :) jgn hipokrit ckp klw puji Nabi Muhammad terutama perempuan yg remaja ni. puji JB hari2 , masa akhirat nanti siapa akan tolong korg? JB ke Muhammad? Takkan JB kot :) hahaha so sedar2 lah diri tuh sikit , korg taksub , korg minat , korg admire salah org. JB tuh musuh bukan idola , Idola kte tuh hah Nabi Muhammad bukan Justin Bieber :) Fulamakk ,  bagus siapa yg sedar , bagus siapa yg terasa. Niat nk betolkan ape yg korg buat , korg minat JB , takkan nk pukul. Mmg tak boleh buat mcm tuh , so terpaksa ckp mcm ni :) Harap maaf lah kalau terkasar bahasa , sesiapa yg terasa aku tak layan eah? :) terutama girls :) hahaha harap maaf lagi sekali , mohon ampun ye :) sy mntk maaf sgt2..bkn utk m'yakiti hati spe2..tp untuk m'beri kesedaran..Rasulullah s.a.w bersabda : Igtlah kepada Allah dalam masa senangmu , nescaya Dia akan mengingati mu di masa susah. so masa senang jgn ingat JB  sbb masa susah JB takkan tolong korg :) am i right??
so..one more time..forgive me..kte hanya manusia biasa..wajib bg kte m'beri nasihat kpd yg laen..x gitu??? :)
yg baik itu dtg dri Allah..yg bruk itu dtg dri sy sndiri..
ma'assalama.. :)

Tiada ulasan: